Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor clientilor, vizitatorilor si utilizatorilor de servicii si produse oferite de catre camera107 prin intermediul magazinului virtual www.camera107.ro, si pot fi modificate fara instiintarea in prealabil a utilizatorilor. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Client - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda prin intermediul magazinului virtual camera107.ro.

Vanzator - societatea comerciala camera107, C.U.I RO 5930993 Reg. Com. J40/12803/1994.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre VanzatorClientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile achizitionate de catre Client.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - drepturi cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus mentionate.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul camera107.ro, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda(impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Clientului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si Conditii daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.


Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorul produsului sau serviciilor Comandate.

 

Obligatiile Clientului

Clientul este de acord sa primeasca Bunurile si/sau Serviciile Comandate si sa achite contravaloarea acestora, conform metodei de plata aleasa.

Obligatiile Vanzatorului

- Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile conform cerintelor, nevoilor si specificatiilor Clientului;

- Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat

- Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate pe site-ul camera107.ro nu includ transportul, acesta calculandu-se separat si fiind comunicat in momentul confirmarii comenzii.

 

Termeni si Conditii de Returnare a Produselor

Conform O.G. 34/2014: Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fara a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Rambursarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra.

 

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

-Sa nu fie deteriorat

-Sa nu contina urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, etc.)

-Sa nu fi suportat socuri electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichide

-Sa fie impachetat corespunzator in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte

-Sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire).

 

Nu pot fi returnate urmatoarele categorii de produse conform O.G. nr. 34/2014:

-Produse care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri)

-Produse aduse pe comenzi speciale

-Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati 

-Produse primite cadou la alte produse achizitionate

-Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena care au fost desigilate de consumator (lentile de contact)

-Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

 

Cheltuielile de restituire sunt suportate, conform legii, de catre client.

Produsele custom (efectuate la comanda-rame de vedere+lentile) vor fi achitate, prin card bancar sau card bancar in rate, la momentul plasarii comenzii.

Pentru informatii suplimentare si clarificari va stam la dispozitie la numarul de telefon +40722349552, zilnic intre orele 10 - 17 si pe e-mail la adresa contact@camera107.ro.