Despre noi

camera107 este locul in care obiectele spun povesti.

Toate obiectele din camera107 au puteri de magician – spatiile in care sunt amplasate se transforma brusc.

Propunem clientilor nostri piese de mobilier si accesorii deosebite. Unele dintre acestea sunt chiar extravagante. Insa cei care intra in camera107 stiu ce vor. Cei care nu sunt decisi vor gasi cu siguranta ceva pe placul lor. Oferta camera107 este in continua crestere - de la mese luminoase la seminee, de la sezlonguri futuriste la corpuri de iluminat si vase pentru plante. Obiectele care populeaza camera107 au atitudine, fiind mai mult decat niste piese de decor. Ele creeaza atmosfera, individualizeaza spatii, incurajeaza si potenteaza trairi.

Am ales ca furnizori companii renumite pentru calitatea produselor: Moree (Germania), Luemmel (Germania), Qui est Paul? (Franta), Bloom! (Olanda), XLBoom (Belgia), Vondom (Spania), Glamm Fire (Portugalia), Verde Profilo (Italia), Johanson Design (Suedia), iar lista continua sa creasca. La randul nostru, oferim servicii de calitate – promptitudine, seriozitate si rapiditate. Mai mult decat atat, specialistii nostri in design si arhitectura va pot consilia in privinta mobilierului si accesoriilor, precum si a combinatiilor posibile.

Va invitam asadar sa pasiti inauntru si sa descoperiti un spatiu inspirat.

1. Livrari

In Bucuresti, livrarile se fac prin curier, in maximum 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. In afara Bucurestiului, marfa se livreaza prin curier rapid in maximum 48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Comenzile primite online sau prin email in zilele de sambata si duminica sunt livrate in maximum 48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Costul livrarii prin curier rapid este calculat in functie de greutatea coletului si este suportat de cumparator.

Coletul se livreaza direct la domiciliul/sediul clientului de catre un agent al firmei de curierat.

Pentru produsele care nu sunt in stoc, termenul de livrare se va comunica telefonic de catre unul din consultantii camera107.ro.

2. Avantaje plata prin virament bancar

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul camera107.ro. In cazul in care cumparatorul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, camera107.ro va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a retrimite marfa. In cazul in care nici de aceasta data cumparatorul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

  • Livrare la domiciliul/sediul clientului;
  • Nu se plateste comision de ramburs;
  • Livrare foarte rapida (maxim 48 ore).